Till toppen
Visa större bild

Perpetual Spinner Batteridriven

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är ditt skrivbord också en enda röra med gamla post it-lappar utan relevant information och damm i alla hörn och kanter? Gör skrivbordet i världsklass med hjälp av denna "Perpetual Spinner"! En Perpetual Spinner är en typ av evighetsmaskin med magneter som gör att cirklarna går runt varandra för all framtid. Den är väldigt stressdämpande och fungerar även till hypnos! 

Perpetual Spinner Batteridriven är en elegant skrivbordsaccessoar som hjälper dina nerver att gå på lågvarv. Med ett gäng magneter går cirklarna om varandra och skapar en typ av "evighetsrörelse" som är mycket tillfredställande att kolla på. Behärskar du hypnos har du nu ett nytt verktyg för att hypnotisera dina patienter! 

Säljs styckvis och drivs av 4 x AA-batteri (medföljer ej) 

Mäter ca: 24 cm hög.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Johan för 9 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47784 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle