Till toppen
Startsida > Maskerad > Peruker > Damperuker > Pocahontas med Pannband Peruk
Visa större bild

Tillbehör

Pocahontas med Pannband Peruk

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Kaptenen har precis lagt an vid en naturhamn nära din hemby. Du har aldrig sett något liknande förut och undrar hur de har fått den där jättelika kajaken att flyta. Den största du har sett rymmer endast tre män, den här rymmer flera hundra. Din nyfikenhet tar överhand och du bara måste komma närmare för att få en ordentlig titt.
Ju närmare du kommer desto mer spännande blir det. De här människorna klär sig konstigt, låter illa och verkar väldigt klumpiga och rädda. Undrar vad som händer om du visar dig för dem. Är de vänligt sinnade, eller elaka? Vågar du ta reda på det? Du ställer dig upp och låter ödet bestämma. Ska de få syn på dig eller ej?

Pocahontas med Pannband Peruk är en svart peruk med tjockt hår som är uppsatt i två stora tofsar, en på var sida. Tofsarna är knytta med guldfärgade band på tre olika ställen. Även ett pannband medföljer, som du trär ovanpå peruken. Pannbandet har en gul fjäder som sticker upp och visar tydligt vilken stam du tillhör.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Anneli Marita Gabrielle för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28631 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle