Till toppen
Visa större bild

Polis Hund Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Människans bästa vän är hunden. Självklart ska du ta med dig din hund nästa gång du ska på maskerad och självklart måste din hund också vara utklädd. Det här är en väldigt cool poliskostym med en polismössa. Vi vågar nog lova att din hund kommer att bli festens centrum.

Polis Hund Maskeraddräkt är en polisdräkt till din hund. Den kommer i fyra olika storlekar. Polisdräkten är blå och svart med fina detaljer och till dräkten ingår en polismössa. Dräkten är tillverkad i ett polyestermaterial.

Finns i storlek Small, Medium, Large och X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Gunnhild för 6 månader sedan
    Dette kostymet er så bedårende!! Artig at det er med håndjern og walkietalkie som festes i beltet. Beltet er forresten litt skjørt, så man må være forsiktig - men er man det så går det bra. Hatten er helt håpløs. Det er nok ingen hund som er formet sånn at det er mulig å ha den på, men morsomt likevel :)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47438 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle