Till toppen
Visa större bild

Pom Pom Limegrön Dekoration

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 30
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du är ansvarig för dekorationen för den kommande sommarfesten har vi allt du behöver för att förändra festlokalen till det bättre. Ett enkelt knep för att gästerna direkt ska känna av den festliga stämningen är att dekorera på ställen som man vanligtvis inte förväntar sig dekorationer, som exempelvis i taket. Med den här limegröna takdekorationen blir lokalen direkt en aningen härligare, vilket bidrar till gladare gäster.

Pom Pom Limegrön Dekoration är en takdekoration formad som en pom pom. Den limegröna takdekorationen kan exempelvis användas när dekorationen ska föra tankarna till naturens grönska, som på en sommarfest.

Mått: 40 cm (i diameter)
Färg: Limegrön

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46163 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle