Visa större bild

Pruttspray med Lukt

(5 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Glöm doftljus och välluktande parfymer för att skapa en mysig atmosfär runt dig. Är du trött på att bara sprida väldoft så ska du testa något helt annat. Med denna otrevliga men ack så roliga pruttsprayen kan du obemärkt sprida en doft av fjärt och få alla att undra vem som klämde den.

Pruttspray med Lukt innehåller hela 50 ml riktigt illaluktande spray som luktar precis som en riktig fis. Sprayen tilltalar såväl den som vill spela sin kollega ett spratt som den som vill skapa lite pruttig stämning på allmän plats.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Andreas för 7 månader sedan
  Har haft så kul med denna produkt. Har drivit med bekanta en hel del, det gäller att hålla minen när de känner av lukten för det luktar ju inte rosor direkt! Ikväll blir det att driva med en kollega inom polisverksamheten då vi ska sitta i samma bil!
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... arthur för 1 månad sedan
  jätteäckligt ;) men luktar inte som prutt.. det luktar mer lik och fötter
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen61342 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle