Visa större bild

RFID Säker Plånbok

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

För länge länge sedan, i en värld långt långt bort använde man sig främst av kontanter. Var dessa kontanter i sedelform gick man ständigt och oroade sig för att de skulle fladdra iväg i vinden och aldrig komma åter. Nu, i framtiden, oroar vi oss mest för våra rektangulära plastkort som rymmer alla våra monetära tillgångar. Det finns nämligen bovar mitt bland oss som försöker scanna av dem och samla in våra privata uppgifter! Var smart och använd dig av denna plånka som försvårar tjuveriet ordentligt. Förutom att den har ett RFID-säkert fack är den både stilren, snygg och tillverkad av äkta skinn!

RFID Säker Plånbok är en plånbok med ett fack som skyddar dina kort från att bli avlästa med hjälp av RFID (Radio-Frequency Identification). Plånboken är tillverkad av svart, äkta skinn. Det skyddande facket är tillverkat av ett silverfärgat material som stoppar RFID-avläsning. Det rymmer upp till 6st kort och du öppnar det genom att skjuta en knapp på sidan uppåt. Plånboken har även
ett mindre fack som rymmer ett kort samt ett lättillgängligt fack för exempelvis sedlar.

Mått: 7,5x10,7x2,1 cm (BxHxD).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Fredrik för 4 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29937 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle