Till toppen
Visa större bild

Skokondomer

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 18
selected_index: 0
179 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du hamnar i en riktigt snuskig situation gäller det att skydda ägodelarna "där nere". Dina skor alltså. För ingenting är så tråkigt som att vada genom skit och lera när man investerat i ett par kritvita sneakers. Men vad ska du göra då? Hålla dig inomhus? Nej, lösningen stavas SKOKONDOMER! Trä gummit över fötterna och du är rustad för vilken skit som helst, och när du traskat färdigt i gyttjan tvättar du bara skoskyddet i diskmaskinen (precis som du gör med dina vanliga kondomer!). 

Skokondomer innehåller två halk- och glidfria skoskydd som till utseendet är skrämmande lika vanliga kondomer. Skoskydden passar på skor i storleken 41-45 och kan enkelt tvättas i diskmaskin och användas flera gånger. 

  • Antal: 2 st
  • Tål maskindisk
  • Passar skor i storleken 41-45
  • Vattentäta
  • Halk- och glidfria

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen64241 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle