Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Damdräkter > Solros i Kruka Maskeraddräkt
Visa större bild

Solros i Kruka Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

För våren och solstrålarna med dig till festen iförd denna söta och skojiga kreation! Du kan stoltsera omkring i klara färger och be folk att vattna dig med bärs, samtidigt som du fladdrar lite gulligt med bladen. Funkar lika bra för eget bruk som en rolig present till vännen som gillar att fixa i trädgården.

Solros i Kruka Maskeraddräkt inkluderar en topp, en kjol som ser ut som en blomkruka och handskar. Toppen är klargrön med bladliknande, långa ärmar och en brun huva med solrosblad av textil. Kjolen är brun och hålls på plats av gröna axelband och handskarna är gröna och matchar bladen. Leggings och skor medföljer ej. 

Storlek: One size (vuxen, rymlig modell).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28563 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle