stad-land-flod-sallskapsspel-1
stad-land-flod-sallskapsspel-3

Stad-Land-Flod Sällskapsspel

149 kr

Välj variant:

 • Tanja
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Själva spelidén är ju inte ny – och man hade lika gärna kunnat skriva på ett vanligt papper, men smidigare och roligare att ha en förtryckt "tabell".
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Stad-Land-Flod är ett underhållande spel för vuxna och barn som passar perfekt att spela tillsammans på familjekvällen. Spelet är lika roligt från början till slut och blir snabbt en favorit där hemma.

Stad-Land-Flod Sällskapsspel - Gör er beredda på knasiga och galna svar när alla som spelar försöker komma på det mest unika och roliga svaret till varje kategori. Börja med att ge alla ett spelblad och en penna, sedan bestäm en bokstav för första rundan. Det gäller nu för alla spelare att fylla i ett ord på denna bokstav under varje vald kategori. Alla kan få poäng, men den som får flest poäng har skrivit någonting som ingen annan skrivit. För att spela detta spel krävs helt enkelt en gnutta fantasi.

Spelet inkluderar spelregler på svenska.

 • Språk: Svenska
 • Ålder: Från 3 år
 • Antal spelare: 2+
 • Speltid: Ospec
 • Inkl. spelplan, papper och regler på svenska