Visa större bild

Superman iPhone 6 Skal

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 7120
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
89 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du strosar runt på stan, snackar i telefonen och njuter av tillvaron. Alla dina tankar är fullt fokuserade på samtalet och du kopplar bort allt annat runt omkring. Till exempel trotoarkanten som du kommer att snubbla på om tre, två, ett.. KRASCH!!! Samtalet är över, mobilen ligger på asfalten framför dig och allt du kan fokusera på nu är glasskärmen som mer liknar mojaveöknens landsprickor.
Förebygg det här scenariot genom att ge din telefon ett extra skal som tar första och största smällen när olyckan är framme. Men å andra sidan, du kanske är lika snabb och närvarande som Superman så att du hinner rädda mobilen just innan den slår i marken.

Superman iPhone 6 Skal är tillverkad i plast och är stadig nog för att klara av hårda stötar. Den är mörkblå och har den välkända superhjälten Supermans logotype väl synlig för alla att se den.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Birgitta Ann-Kristin för 4 år sedan
    Mitt barnbarn är mycket glad för det
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27744 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle