Till toppen
Startsida > Maskerad > Masker > Halloweenmasker > Terminator Greyland Film Mask
Visa större bild

Terminator Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 17
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

GET TO DA CHOPPEEER! Att klä ut sig till någonting annat än Terminator är bara dumt, speciellt nu när du har chansen! En riktigt snygg mask att bära till maskerad- och halloweenfesten med ett utseende som inte går att mista sig på! Tänk dig vad mäktigt det blir när du kliver in på festen iklädd denna mask, och dina vänner går i sketna spök- och häxdräkter som alla andra... ojojoj!

Terminator Greyland Film Mask är en galet cool och väldetaljerad halloweenmask från latexgudarna Greyland Film. Masken efterliknar Arnolds karaktär "The Terminator" där halva ansiktet i själva verket är en robot. Terminatormasken är otroligt realistisk, snygg och passar till vardagskläder om du så önskar. Masken sitter tight över ansiktet och har hål för både ögon, näsa och mun så att du ska kunna dra dina Terminatorrepliker hela kvällen lång! Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar världen över.

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Terminator Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Tillverkare: Greyland Film
  • Otroligt realistisk och väldetaljerad
  • Masken är heltäckande, och går ner på halsen
  • Hål för ögon, näsa och mun
  • Sminkvänlig
  • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48988 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle