Till toppen
Visa större bild

Toxic Waste Goop Tuggummi

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 803,57142857143
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
9 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Toxic Waste Goop tuggummi kanske låter lite farligt och obehagligt. Men du behöver inte oroa dig, för farligt är det minsann inte! Däremot kan det sura tuggummit ge dina smaklökar en riktig omgång och du får känna att du lever när du har tagit några tuggor. 

Toxic Waste Goop Tuggummi är ett tuggummi som innehåller en liten överraskning i form av ett surt slem. Visst låter det som ett spännande och kanske lite annorlunda tuggummi? 

Vikt: 43,5 gram (innehåller 3 bitar). 

Ingredienser: Socker, gummibas, glukossirap, dextros, syra: citronsyra, aromer, färgämne (E100, E141). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Cecilia Ingegerd för 7 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45805 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle