Till toppen
Visa större bild

Tuxedo Förkläde

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

För att vara den bästa kocken räcker det faktiskt inte att laga iordning den godaste maten. Självklart handlar det också om att vara den bäst klädda kocken och då är ju förklädet A och O. Detta läckra förkläde sitter som en smäck på mästerkocken men passar även på dig som är en mindre erfaren kock eftersom du numera kommer se ut som en riktig masterchef när du har förklädet på dig i köket! 

Tuxedo Förkläde är ett svart och vitt förkläde med fickor framtill som är dekorerad med en svart fluga och tjusiga knappar. Med detta förkläde kan du lura vem som helst att du lagar den bästa spaghetti i stada! Observera att grillbesticken ej ingår. 

Material: 100 % polyester. 

One size (vuxenstorlek) 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48025 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle