Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Barndräkter > Uppblåsbar Drake Barn Maskeraddräkt
Visa större bild

Tillbehör

Uppblåsbar Drake Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Om ditt barn är ett stort fan av filmen Draktränaren finns här en drake som är hur lätt som helst att tämja! Den kanske inte kan flyga, men ditt barn kan rida på den och bara det är ju ett stort plus. Ett givet val som halloweendräkt eller om ungen din bara gillar drakar i allmänhet, de är ju faktiskt supercoola! Den här uppblåsbara drakdräkten kommer garanterat bli en riktig hit.

Uppblåsbar Drake Barn Maskeraddräkt består av en dräkt i form av en röd drake med fejkben som ger illusionen av att barnet rider på den. På sidan av dräkten finns en liten fläkt som håller dräkten ständigt uppblåst. Drakdräkten sitter på plats kring barnets midja (resår). Det finns även ett band på draken som barnet kan hålla i.
Medföljer gör en rolig hatt.

Fläkten drivs av 4 x AA-batterier (ingår ej men finns att köpa till). Batterierna räcker i ca 4 timmar.

Tröja ingår ej.

One size barnstorlek (5-11 år).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44373 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle