Till toppen
Startsida > Teman > Högtider > Halloween > UPS Hund Maskeraddräkt
Visa större bild

UPS Hund Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Du vet känslan när din familjemedlem som är i ett annat rum ber dig om att komma med något, men du känner att du inte riktigt har ork och lust till det? Det är då du anlitar din pålitliga och lydiga hundkurir som får komma till tjänst! Smidigt och händigt tycker vi. Det är dessutom en rolig dräkt till din hund som får följa med på maskeradfesten. 

UPS Hund Maskeraddräkt är en söt maskeraddräkt till våra fyrbenta vänner. Dräkten inkluderar en brun tröja med stoppad framsida och armar, brun keps med texten "UPS" samt låtsasarmar som håller en låda med texten "UPS" (lådan sätts fast med kardborreband längst fram på låtsasarmarna). Klä på din vovve och låt den vara din personliga budbärare! 

Finns i storlekarna X-Small, Small, Medium, Large. 

Material: 100 % polyester. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47909 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle