Visa större bild

Tillbehör

Ursula Klänning Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
349 kr 599 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ingen Disneyfilm är komplett utan en elak karaktär som sjunger mörka sånger. Här har vi havshäxan Ursula från Den lilla sjöjungfrun, som mer än allt annat vill ha Ariels vackra röst att sjunga med. Kommer hon att lyckas lura till sig den och fånga den i snäckan på hennes halsband? Det är upp till dig!

Ursula Klänning är en svart och lila klänning av halterneckmodell. Längst upp sitter ett lila, glänsande band som du knäpper i nacken. Överdelen är snäv och svart med ett tryckt skalhalsband samt 2st lila band som löper en bit under midjan. Kjoldelen är av en puffig modell och den består av flera lager lila och svart tyll med lila tygremsor som föreställer bläckfisktentakler. Längst ut på tentaklerna sitter diskreta öglor som du kan sätta på handlederna så att det ser ut som om tentaklerna rör sig när du rör armarna. Skor och peruk ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Daniel för 1 år sedan
    Spets tycker i kjol var ihop trasslad
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30845 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle