Till toppen
Visa större bild

Valentineshjärta Stort

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 333
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ibland krävs det inte mer än en enkel tulipan, en chokladask och en gullig liten hjärtekudde för att den du älskar ska känna sig bortskämd och uppmärksammad på alla hjärtans dag.
Den här hjärtekudden är kanske exakt det du söker efter. Den har ett snöre så att din älskade kan hänga den någonstans där hen hela tiden kan se den och bli påmind om det värdefulla ni har tillsammans.

Valentineshjärta Stort är tillverkad av polyester och är fylld med mjuk stoppning som gör den här prydnadskudden mjuk och fin. Den är klarröd till färgen och har ett vitt motiv med hjärtan och texten "Love" och "I love you". På toppen av hjärtat finns en liten tråd som gör det enkelt att hänga prydnaden på lämplig plats.

Mått: ca 30 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28279 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle