Till toppen
Visa större bild

Vicky Pollard Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Träd in i rollen som jobbig tonåring och tackla alla sorts situationer med struntprat. Iförd den här dräkten förvandlas du till självaste Vicky Pollard! Passar perfekt för dig som gillar att babbla och skvallra.

Vicky Pollard Maskeraddräkt inkluderar en jacka, ett par byxor och en peruk. Jackan är rosa med mörkblå och vita detaljer. Den stängs framtill med en svart dragkedja. Byxorna är trekvartslånga med en resår i midjan för bra passform. De är mörkblå med rosa och vita ränder på sidorna. Peruken är blond med små flätor på sidorna, en toffs med ett rosa band upptill och lugg. Strumporna och skorna på bilden ingår ej.

Finns i storlekarna Standard och X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33689 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle