Till toppen
Visa större bild

Vitregn Dekorationsblommor

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Fantastiska blomsterdekorationer som förgyller varje festtillfälle! Blommorna passar lika bra på en bröllopsfest som på ett födelsedagskalas, en studentuppvaktning eller en sommarfika och de kan användas både utomhus och inomhus. Blommorna är enkla att hänga upp i en växt, i taket eller i en dörröppning. Välkomna dina gäster med ett vitt blomsterregn! Blommorna kan också användas som vackra bordsdekorationer på buffébordet eller honnörsbordet. Blommorna kan sparas och användas många gånger.

Vitregn Dekorationsblommor innehåller fyra stycken blomstergirlanger med vita blommor i plast. Blommorna är ca 100 x 14 cm.

För enklast upphängning: Använd tejp, ett snöre eller varför inte dubbelhäftande? 

Säljs som ett 4-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Galia för 3 veckor sedan
    Över förväntan! Mycket blommor att jobba med
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52650 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle