Till toppen
Visa större bild

Western Cowgirl Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ska du ut på vilda västern och härja med alla cowboys på sina höga hästar finns det inget annat klädalternativ än att dressa upp dig till en härlig cowgirl. Rid över prärien eller inta dansgolvet i denna läckra outfit och visa vem som är bossen på stället! Som Beyoncé brukar säga: Who run the world? GIRLS! 

Western Cowgirl Maskeraddräkt är en damdräkt som passar till såväl halloweenpartyt som på festen med vilda västern-tema. Denna maskeraddräkt innehåller en ljusbrun klänning med rosmönster, bruna fransar och en vit krage samt ett matchande brunt bälte. Omvandla dig till en tuff cowgirl och ta alla cowboys på saloonen med storm! 

Observera att hatt, gevär och stövlar inte ingår, så passa på att komplettera med ett par läckra stövlar och en cowboyhatt för en fullständig outfit. 

Material: 100 % polyester. 

Finns i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Birgitte för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47898 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle