zombiehund-med-pals-1

Zombiehund med Päls

1 495 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Den gamla tjuriga gubben Enok hade bott i ditt kvarter så länge du kunde minnas, alltid med en sylvass kommentar redo att kasta över dig och resten av grannskapet. På grund av sin avskyvärda personlighet var han mycket ensam, bortsett från en elak vakthund som jämt och ständigt skällde. Men så kom det sig att gubben och hans byracka oväntat nog åkte iväg på semester. Och eftersom karma gets you hade han rikligt med otur, för på nyheterna samma vecka fick du veta att just på orten som de befann sig skedde en mycket ovanlig och fruktansvärd massaker. Massakern utfördes av en stor grupp zombies, som senare blev utrotade av militären. Men än idag finns gubbens skräckinjagande jycke att skåda på stadens museum, och den får ditt blod att frysa till is varje gång du besöker stället. 

Zombiehund med Päls är en stor halloweendekoration som ser ut som en zombiehund med blottat skelett, blod över kroppen och tänderna samt partier med vitt skinn resp. vit och grå päls på. Hunden är tillverkad av ihålig plast samt pälsimitation.

Längd: 94 cm.