Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Damdräkter > 50-tals Servitris Klänning Maskeraddräkt
Visa större bild

50-tals Servitris Klänning Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 205
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

50-talet... det var då rockmusiken tog sina första ackord, då milkshakes tillverkades i mängder av vackra servitriser och raggarbilarna gled omkring på stadens gator dunkandes The Everly Brothers och Elvis Presley! 50-talet är för oss många en tid att beundra, dels för hur det var generellt, men också för hur klädstilen och rockmusiken var!

50-tals Servitris Klänning Maskeraddräkt är en otroligt snygg dräkt som får dig att se precis ut som en 50-tals servitris. Dräkten kommer som en röd och vit klänning med en uppiffad kjol, ett vitt förkläde, en röd scarf och en typiska servitrishatt i matchande färg. Klänning kommer passa perfekt om du kanske ska bjuda på ett riktigt 50-talsparty? Eller varför inte när du ska iväg på det lokala Rockabilly-bandet som spelar i byn? 

  • Material: 100% Polyester
  • Storlek: X-Small, Small, Medium och Large (vuxenstorlek)
  • Medföljer gör klänning, förkläde, scarf och servitrishatt
  • Notera att glasögon, accessoarer, skor, strumpor och serveringsbricka inte medföljer

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49129 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle