Till toppen
Visa större bild

Asiatiskt Paraply Rött

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett vacker paraply i rött med inspiration från Asien är en perfekt accessoar när du ska gå på maskerad. Du kan också använda paraplyet som en snygg inredningsdetalj om du gillar en asiatisk look. Fäll upp paraplyet och häng försiktigt upp det i taket.

Asiatiskt Paraply Rött är ett rött paraply med orientaliskt utseende. Paraplyet är rött med ett vackert träd och två fåglar. Det är tillverkat av rispapper och handtaget är av trä. Paraplyet mäter 84 cm i diameter. Det är bara paraplyet som ingår, inget annat som syns på bilderna.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Elisabeth för 5 månader sedan
    Fint parasoll, så nöjd!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55037 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle