Visa större bild

Aurora Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

En vacker liten klänning till en vacker liten flicka.. ett givet val för en förälder! Vill din lilla klä ut sig till Aurora nästa maskeradfest? Med denna dräkt kommer hennes dröm gå i uppfyllelse. Vem vet... kanske hittar hon sin helt egna Prins Phillip på maskeradfesten?

Aurora Barn Maskeraddräkt är en otroligt vacker klänning för barn som efterliknar sagoboksprinsessan Aurora. Klänningen är rosa i olika nyanser med flertalet motiv så som guldiga fjärilar och hjärtan. Klänningen har en stor kjol, en smalare top med nätade armar och en bröstkorg med motiv av just prinsessan Aurora. Detta är en perfekt klänning att bära i vardagen, på halloweenfesten eller på kalaset.

  • Material: Polyester
  • Storlek: Small och Large (barnstorlek)
  • Medföljer gör en klänning med kjol
  • Skor medföljer ej
  • Detta är en officiellt licensierad Disney™ maskeraddräkt

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49081 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle