Visa större bild

Tillbehör

Badring Lama

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

När sommaren är kommen, då är det dags att införskaffa sig sin nya badring! Vilket motiv skall det vara i år mån tro? Skulle vi varit du, tja.. då skulle vi LÄTT välja denna lama! Du kan ju tänka själv hur mäktigt det skulle vara om du gled omkring i poolen på en lama liksom...

Badring Lama levereras styckvis och kommer i form av en superstor uppblåsbar lama i rosa och vit färg. Laman ser väldigt fredlig ut och kommer garanterat bli omtyckt ganska omgående av gästerna på poolpartyt. Badringen är tillverkad i slitstarkt PVC-material och är lika enkel att blåsa ur som att blåsa upp. Badringen mäter 117 x 88 x 122 cm stor.

  • Material: PVC
  • Mått: 117 x 88 x 122 cm
  • Antal: Styckvis
  • Motiv: Lama
  • Fyllning: Luft
  • Perfekt till poolfesten eller strandhänget

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53515 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle