vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
bakis-enportion-2

Bakis Enportion

9,90 kr

Har du haft lite FÖR roligt på kvällens partaj, så att säga, är det bara att hälla ner lite Bakispulver i ett stort glas vatten och blänga i dig innan du lägger dig. På så sätt slipper du den jobbiga huvudvärken som alltid dyker upp dagen efter du druckit alkohol. Bakis är en vätskeersättning som hjälper till att återställa kroppens vätskebalans och är en helt fantastisk uppfinning i samband med alkoholintag.

En dos Bakis innehåller en kombination av vätska, olika salter och socker som hjälper kroppen att ta upp vätska på ett effektivare sätt än genom att bara dricka vanligt kranvatten. Bakis har dessutom en fräsch smak av citron-lime och ett dagsbehov C-vitamin. Grundreceptet är rekommenderat av WHO (World Health Organisation).
Svensktillverkat kosttillskott.

Förpackningen innehåller ett rör med nio gram vätskeersättning som är en dos.

Innehåll: 9 gram.

Ingredienser: Dextros, surhetsreglerande medel (citronsyra), natriumbikarbonat, fyllnadsmedel (sorbitol), kaliumklorid, inullin, majsstärkelse, natriumklorid, askorbinsyra, arom (citron/lime) askorbinsyra, sötningsmedel (natriumsackarlnat), färgämne: Riboflavin. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 43527-1

Omdömen

5

Frågor & svar

0

Taggar