Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ballonger Baby Blue Runda Stora

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 141
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Här får du en förpackning med härliga och stora ljusblåa ballonger. Perfekt att dekorera med när du ska bjuda in till ett födelsedagskalas, ett dop eller en babyshower. Fyll dem med luft eller helium, häng upp dem och sedan kan festen börja!

Ballonger Baby Blue Runda Stora är stora ljusblåa latexballonger. De mäter ca 48 cm när de är uppblåsta och går att fylla med vanlig luft eller med helium. Flygtid med helium är upp till 6 timmar och de rymmer ungefär lika mycket helium som i fem stycken vanliga ballonger (25-30 cm). Komplettera gärna med en ballongpump till folieballonger eller helium på tub.

Säljs i 10-, 25- och 50-pack.

Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ibarrlynn för 6 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48582 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle