Till toppen
Visa större bild

Barbie Jumpsuit Maskeraddräkt

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 37
selected_index: 0
599 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

På 80-talet var det många som stod och flaxade med armarna på svettiga aerobicspass, antingen tillsammans med andra på gymmet eller framför en video hemma i vardagsrummet. Om du planerar att gå på fest och flaxa med armarna precis som de gjorde på 80-talet så är det här en lämplig dräkt att ha på sig. Kom ihåg att stretcha ordentligt efter danspasset så att du inte ska få träningsvärk.

Barbie Jumpsuit Maskeraddräkt inkluderar en ljusblå jumpsuit med rosa midjeband, hårband, scarf, blond peruk och matchande benvärmare.

Material: 100% Polyester.

Finns i storlek: small och medium.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sarah för 1 år sedan
  Aningen genomskinlig dräkt. Katastrofal peruk som ej är lik bilden följer med. Den har en konstig lugg så har man pannbandet på sticker den rakt upp. Skippar man pannbandet ligger luggen i ögonen.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sanna för 1 år sedan
  Dräkten är väldigt lik den på bilden när det gäller färg, dock är den lite genomskinlig. Peruken höll nästan hela kvällen, den sitter ganska löst så använde hårnålar för att fästa fast den i mitt eget hår och man får dölja hårfästet med hjälp utav hårbandet men funkade fint tycker jag. Jag är 176cm lång och beställde M och den satt bra - var beredd på att den är tight och visar ALLA former. Accessoarerna var verkligen on point!
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46605 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle