Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Herrdräkter > Barnmorska med Bebis Maskeraddräkt
Visa större bild

Kundbilder

Barnmorska med Bebis Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
799 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Stort grattis till lille gossen! Oj oj, bebisen är ju en exakt kopia av sin far. Lik far men söt ändå, brukar man ju säga. Men i detta fall blir vi högst osäkra om det klassiska uttrycket verkligen stämmer. Barnmorskan ser också ganska förvånad ut!

Barnmorska med Bebis Maskeraddräkt inkluderar en ljusblå, uppstoppad överdel med ett komplett fejkhuvud och en uppstoppad bebispojke där ditt ansikte tittar ut. Bebisen sitter fast på tröjan. Ingår gör ett par matchande blå byxor.

De blå handskarna ingår ej.

Finns i storlek: One size.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Mille för 9 månader sedan
    SÅ sjovt, og velfungerende! Var et stort hit for den 10-årige der bar det i flere dage i træk, og der var skønne reaktioner fra folk. Det er klart syet til en voksen, men det gik fint for pigen på 10 år også. Vi supplerede med en hospitalskittel (også så 'jordemoderen sad lidt bedre fast), og en sut. Kigger helt sikkert på denne side næste gang nogle i familien skal klædes ud :-)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37576 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle