batman-super-deluxe-maskeraddrakt-2

Batman Super Deluxe Maskeraddräkt

5 995 kr

Välj variant:

 • Tomas
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Den är tyvärr fördyr för det man får, ta t ex manteln som inte stämmer med bilden, den är även för stor och klumpig, jag var tvungen att köpa en annan mantel, sen så var skärpet i billigt material och den hade bara snören, fick även där köpa ett nytt skärp som sitter på batman deluxe som har kardborreband. sen kommer vi till skydden som ska sitta över låren, katastroff, de har även de bara snören som inte alls sitter åt, var tvungen att kontakta en skräddare i sista minuten för att fixa alla saker.
  77 av 82 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Nöjesankaret AB
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  OK men vissa delar inte bra, dåliga snören, förväntat mig bättre kvalite för de pengarna.
  57 av 61 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Man kanske kan tro att det bara finns en enda Batman. Men fråga Michael Keaton, Val Kilmer eller Christian Bale. Det finns ju flera stycken! Och vad skulle då hindra just dig från att vara Batman för en kväll? Ta chansen och förvandla dig till en exklusiv Batman med denna superdräkt! Det självklara valet för dig som är ute efter kvalitet.

Batman Super Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en riktigt väldetaljerad svart överdel med muskler och matchande nederdel, rejält bälte i gul vintage look samt matchande svarta handskar med fräcka detaljer.

Ingår gör även en lång svart cape av kraftigare material som fästes runt halsen, ett par snygga stövelöverdrag i skinnimitation och sist men inte minst Batmans karakteristiska svarta mask. Masken är av latexmaterial som ger den en autentisk look. Och ja, dräkten är inte den billigaste men då den är välgjord och av hög kvalitet kan den därför inte jämföras med billigare dräkter.
 • Finns i storlek: Medium, Large och X-Large.
 • Inkluderar: Musklad överdel, nederdel, cape, bälte, handskar, mask och stövelöverdrag.
 • Material: 100% Polyester.
Detta är en officiellt licensierad Batman™ produkt.