Till toppen
Visa större bild

Beer Bong Grön

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Du är på återförening med dina gamla klasskompisar, men festen är trögstartad och det är inget drag så långt ögat kan nå. Vilken tur att du var förberedd och kastade fram denna awsome Beer Bong och VIPS så räddade du festen på ett ögonblick. Med denna höjer du stämningen på festen och den garanterar dig en lyckad Beer Bongkväll! 

Beer Bong Grön kommer i tre delar med en slang, en tratt och ett munstycke. Håll tratten högt, samtidigt som någon häller ner öl i tratten som sedan åker vidare ända ner till munstycket, och in i munnen på den lyckligt lottade. 

Längd: 106cmTaggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Johanna för 6 månader sedan
    Funkar bra!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42509 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle