Till toppen
Visa större bild

Blackboard Tavlor på Ställ Silver

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

På de här små griffeltavlorna i tjusiga silverfärgade träramar kan du skriva upp menyn som du ska bjuda dina gäster på när det är fest eller så ställer du de svarta tavlorna på buffébordet och skriver vad de olika rätterna heter och innehåller. Tavlorna kan också bli en innovativ variant på en bordsplacering. Skriv gästernas namn på tavlorna och placera runt bordet.

Blackboard Tavlor på Ställ Silver är svarta tavlor i silverfärgade träramar. Träramarna är 6,6 x 4,5 cm stora. Det är bara de svarta tavlorna i träramarna som ingår, inte ställen som syns på bilden.

Säljs i 3-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen61512 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle