Till toppen
Startsida > Teman > Festteman > Blacklightfest > Bubbelmaskin Batteridriven
Visa större bild

Bubbelmaskin Batteridriven

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Såpbubblor är härliga och skapar en magisk stämning. Det här är en cool såpbubbelmaskin som är enkel att använda och som ger ett jämt och fint flöde av små fina såpbubblor. Maskinen är enkel att bära med sig och passar perfekt på fester, kalas, maskerader och discon. Överraska dina gäster med ett rum fyllt av vackra såpbubblor!

Bubbelmaskin Batteridriven drivs av 2 x C-batterier (ingår inte). Bubbelmaskinen har en motor på 5 RPM och väger 590 gram. Den är 215 x 175 x 150 mm. En bruksanvisning ingår i förpackningen.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53221 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle