cheerleader-ljusbla-deluxe-maskeraddrakt-1
cheerleader-ljusbla-deluxe-maskeraddrakt-2

Cheerleader Ljusblå Deluxe Maskeraddräkt

599 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Emma
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Ser akkurat ut som bildet, men toppen er kanskje litt større enn forventet. Stoffet er veldig behagelig, og billig pris for så bra kvalitet! Jeg hadde ikke så store forventninger men den var mye bedre en det jeg forventet.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Den här dräkten är som gjord för att heja på någon riktigt ordentligt! Om du har väldigt akrobatiska vänner kan ni införskaffa varsin hejarklacksutstyrsel och bilda en männsklig pyramid - det kommer garanterat bli kvällens höjdpunkt! Heja er!

Cheerleader Ljusblå Deluxe Maskeraddräkt innehåller kjol och topp i polyester samt pom-poms. Finns i storlekarna X-Small, Small/Medium, Medium/Large.  

 • Storlekar: X-Small, Small/Medium, Medium/Large
 • Material: Polyester 
 • Inkl. Topp, kjol och pom-poms

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.