Till toppen
Startsida > Bartillbehör > Drinktillbehör > Drinkpinnar > Cocktaildekoration Flamingo & Palm
Visa större bild

Cocktaildekoration Flamingo & Palm

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vad är en färgglad tropisk drink utan sin drinkpinne? Inte mycket! I det här paketet finns drinkpinnar och cocktailpinnar formade som flamingos och palmer i rosa och grönt. Perfekt till sommarfesten, maskeraden med hawaii-tema eller poolpartyt! Blanda några goda drinkar till dina gäster och stick ner en drinkpinne!

Cocktaildekoration Flamingo & Palm innehåller 20 stycken drinkpinnar. I förpackningen finns sex stycken rosa drinkpinnar som ser ut som flamingos, sex stycken gröna drinkpinnar med palmer och sex stycken gröna cocktailpinnar med palmer. De är tillverkade i plast och kan användas många gånger.

Säljs i 20-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55103 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle