Visa större bild

Dick Match Spel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Tror du dig veta alla sorters snoppformer? Hehe, där har du fel! Enligt legenden finns det totalt 24 stycken olika snoppformer, och det har Dick Match tagit fasta på genom att skapa ett Memory-spel för dig och dina vänner. Spelet passar utmärkt att spela på möhippor och förfester. För den bästa snoppen, ja den känner man igen vid ett berusat tillstånd.

Dick Match Spel är ett helroligt memory-spel för dig och dina vänner att spela. Spelet går ut på att para ihop snoppar. Låter det enkelt? För att vinna spelet skall du para ihop totalt 24 par snoppar, och minnas vart varje snopp ligger. Medföljer gör totalt 48 brickor (24 par) och spelinstruktioner på engelska.

  • Språk: Engelska
  • Ålder: 15+
  • Spelare: 2-6 st
  • Speltid: 15-30 min
  • Spelgenre: Partyspel, festspel, memory
  • Tillverkare: Spilbræt

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen65387 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle