Visa större bild

Draft Top Burköppnare

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 183
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Här har vi den - säsongens häftigaste pryl! Trött på att dricka ur stora burkar med små hål? Kapa toppen då! Med Draft Tops burköppnare är det lättare än någonsin att förvandla sin burk till en häftig mugg med plats för is, citronskiva och sugrör. Mojängen fixar också så att kanterna blir runda och mjuka så det finns ingen risk att skära läpparna. Funkar på burkar i alla storlekar!

Draft Top Burköppnare innehåller en burköppnare från Draft Top som du använder om du enkelt vill avlägsna toppen på din aluminiumburk. Funkar på burkar i alla storlekar.

 • Mått: ca 12 x 8 cm
 • Material: Plast
 • Säljs styckvis 

Taggar

OMDÖMEN (11)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jarmo för 4 månader sedan
  Var lite svårt att inte spilla... men börjar få en hum om nu annars är jag nöjd med produkten men glöm reklam filmen så enkelt är det inte som det visas det är betydligt mer kladd och spill
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jonas för 4 månader sedan
  Fungerar, i viss mån. Sleek Can är lite för mjuka men funkar bra på öl burkar. Efter några vändor på youtube så fick jag tips som gjorde det enklare att använda produkten. Mitt lilla tips, ta inte i för hårt, snurra hellre på burken några varv extra så fungerar den bättre.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Björn för 3 månader sedan
  Toppen
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen66381 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle