Till toppen
Visa större bild

Famous Grouse Chokladkaka

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5267,8571428571
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:
Visa innehållsförteckning

Produktbeskrivning

När en whiskyfantast fyller år, är ju en flaska whisky en superbra idé att köpa som födelsedagspresent. Så tänker säkert alla andra också, så istället för att vara mainstream kan du fixa en annan underfundig present; Famous Grouse Chokladkaka! Vi lovar att ingen annan på festen kommer på tanken att köpa denna lyxiga whiskychoklad som present! Och mottagaren kommer garanterat uppskatta denna mumsiga och exklusiva choklad.

Famous Grouse Chokladkaka är en ljus chokladkaka fylld med Famous Grouse Scotch Whisky. Chokladkakan består av munsbitar med flytande fyllning inuti som är enkla att bryta av. Tillverkad av Goldkenn som är ett exklusivt chokladvarumärke från Schweiz.

Vikt: 100 gram.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42292 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle