Fandor Greyland Film Mask

499 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Fantastiskt häftig latexmask som får dig att se ut som en äldre herre med rynkor och allt - perfekt att bära på nästa halloween- eller maskeradfest. Masken är tillverkad i högkvalitativt latex och kommer i storleken One size för vuxna. Det fina med denna mask är att den också går att matcha till i princip vilken maskeraddräkt och outfit som helst. 

Fandor Greyland Film Mask är en väldetaljerad och snygg mask från Greyland Film. Just denna mask och de andra maskerna från Greyland Films håller så pass hög kvalitet att de används i filmer och på teater runt om i hela världen. Ett tips på hur man får spänning i vardagen kan vara att klampa in och försöka ta ett passfoto med denna mask på då det kan bli väldigt roligt!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun - skär enkelt ett större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

  • Material: Latex/gummi
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Tillverkare: Greyland Film
  • Masken täcker hela huvudet
  • Är du allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Tips: Använd latex runt maskens hals och din hals för ett mer verkligt utseende!