Visa större bild

Fidget Spinner Hundben

first_saleprice.value: 5520
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr 149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Den här prylen är det nya svarta, även fast den är allt annat än svart. Oavsett om du är fingerfärdig eller bara behöver något att uppehålla fingrarna med så kommer den här Fidget Spinnern att uppfylla dina förväntningar. Den är helt tillverkad i metall och har ett kullager i mitten som ger den spinn nog för dig att kunna tricksa med den och ha något att göra med fingrarna när tålamodet är slut.

Den här spinnern har formen av ett hundben och färgen ser ut som bensin i vatten. Vissa kallar det för olja, men bensin är more like it. Med en ständig färgskiftning får din fidget spinner ett helt nytt liv varje gång du tittar på den, snurrar den eller tricksar med den. I och med att den är tvåarmar och tillverkad av metall så vobblar den om du inte ger allt. Det gör att du ständigt måste hålla fingrarna i styr och ge allt.

Fidget Spinner Gasoline är tillverkad av metall och har ett kullager i mitten. Den är gasolinefärgad, ungefär som bensin i vatten, och ger känslan av att skifta i färg när du snurrar på den tack vare sin oljeskimrande plättering. Med dess tyngd och kullager är det här den ultimata utmaningen för dig som vill ha en Fidget Spinner i hög klass!

Mått: 68 mm. Vikt: 82 g.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sara för 2 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37415 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle