Visa större bild

Final Touch On the Rocks Set

(6 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det är inte helt ovanligt att man står inför den ödesdigra situationen att måste köpa en present till någon som har allt. Vad sjutton gör man då liksom? Jo, men tänker lite utanför boxen och försöker hitta något som är väldigt ovanligt på marknaden, och som folk generellt inte känner till. Exempelvis det här supersmarta, och dessutom riktigt snygga, whiskyglaset.

Final Touch On the Rocks Set är ett fint presentset med ett glas och en isform. I botten på glaset finns en speciellt utformad topp som gör att drycken i glaset snurrar i en naturlig flytande rörelse och framhäver effektivt dryckens aromer. Den runda isbiten, som du gjuter i den medföljande isformen av silikon, kan snurras runt i glaset utan problem tack vare glasets runda form. Det räcker med blott en liten handrörelse för att sätta iskulan och drycken i röresle. 

Taggar

OMDÖMEN (6)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Carl för 2 år sedan
  Perfect julklapp till whiskey fantasten, pappa vart supernöjd.
  4 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Anna för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27826 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle