Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Spider-Man Huvud

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1398
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Spindelmannen är en riktig superhjälte. Han är snabb, stark och bekämpar elaka skurkar. Dekorera med den här coola ballongen som ser ut som Spindelmannens huvud på superhjältekalaset. Succé!

Folieballong Spider-Man Huvud är en folieballong som ser ut som Spindelmannens huvud. Ballongen är röd med vita ögon och ett svart spindelnät, samma tryck på båda sidorna av ballongen. Den har en självförslutande ventil och mäter ca 30 x 40 cm stor. Ballongen kan fyllas med luft eller helium. Flygtid med helium är upp till sju dagar. Den rymmer lika mycket helium som 2-3 latexballonger à 30 cm. Produkten är officiellt licensierad.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56390 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle