Visa större bild

Tillbehör

Fondueset Hjärta

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Finns det något som säger romantik så mycket som jordgubbar och choklad? Eller kanske en hederlig gammal ostfondue om din kärlek kommer från Österrike (då rekommenderar vi dock inte att du doppar jordgubbar i smeten). Ge bort denna tillsammans med din älsklings favoritchoklad, en ask med söta bär och några värmeljus så att ni kan gå igång den rackans sörjan så fort som vara möjligt. Nu är det bara att sätta igång och mata varandra så där som de gör på film!

Fondueset Hjärta är ett fondueset där skålen är i form av ett rött hjärta (med vit insida). Basen är vit med lufthål för ljuset i form av ett hjärta. 4 st fonduestickor med dekoration av ett rött hjärta ingår. Värmeljus ingår ej men kan köpas till. 

Mått: ca 17x14 cm

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37518 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle