Visa större bild

Kundbilder

Ghillie Suit

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349 kr 699 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Dags för årets älgjakt men ännu inte hittat en lämplig klädsel för ett par dagar i skogen? Då kanske en äkta ghillie suit kan vara ett alternativ för dig. Lägg inte ifrån dig setet i skogen bara - du kommer aldrig att hitta det igen!

Ghillie Suit inkluderar en jacka, huvudbonad samt ett par matchande byxor. Ingår gör även en vapenhållare och en praktisk påse att förvara dräkten i när du inte använder den.

Kamouflagesetet är helt prasselfritt och tillverkat av 100% polyestermesh, med alla trådar fastknutna. Trådgarnet är av 100% polypropen som är vattenavstötande, anti-mögelbehandlat och flamhärdigt.

Trivia: Ghillie suit, även känd som yowie suit eller camo tent, är ett kamouflagefärgat plagg designat för extrem kamouflering i vildmark. Det används främst av fotografer, jägare och militär personal som inte vill bli sedda i skogen.

Finns i storlek: One size.

Taggar

OMDÖMEN (8)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Alexander för 7 år sedan
  Bästa dräkten hittills jag beställt av er, perfekt om det blir för mycket av det "goda" bara att lägga sig på gräsmattan och bli "osynlig" haha!
  14 av 16 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Fredrik för 4 år sedan
  Grymt bra. Gjorde om masken för ansiktet lite, men den passar perfekt
  5 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Caroline för 4 år sedan
  Det var en hit!
  3 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (2)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Jag undrar om denna dräkt passar ett barn som är 145 cm lång eller blir den för stor? Barndräkten verkar inte täcka ansiktet, stämmer det?
  Svar: Denna kommer bli för stor för ett barn då den motsvarar ungefär Medium/Large i vuxenstorlek. Barnmodellen av Ghillie Suit har något mindre hål för ansiktet än vad produktbilden visar, och istället för ett helt öppet hål finns där svart nätat tyg som liknar myggnät.
 • Passar den barn som är 147 cm lång?
  Svar: Den här dräkten passar de som är ca 175-185 cm långa, så dessvärre blir den för stor för ett barn som är 147 cm lång.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen16051 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle