Till toppen
Visa större bild

Gigantisk Choklad Marabou

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31160,714285714
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 87
selected_index: 0
349 kr
Välj variant:
Visa innehållsförteckning

Produktbeskrivning

Är du också förbannat trött på att alltid torska på chokladhjulet? Har du också spelat bort en ofantlig summa pengar genom tiderna och bara kommit hem med ett trött mjukisdjur från "alltid vinst"-ståndet? Vi vet precis hur det känns, just därför har vi tagit hem en del av chokladhjulssortimentet så att vi förlorare (alltså du och jag) ska kunna få avnjuta en gigantisk chokladkaka utan att behöva åka till nöjesparken och rippa pengar! Varför vara dum när man kan vara smart liksom?

Gigantisk Choklad Marabou är samma lika choklad som du hittar på nöjesparkernas chokladhjul. Med denna gigantiska chokladkaka kan du lura hela världen om att just du vunnit (fast du egentligen snikade och köpte den). Den gigantiska chokladkakan innehåller 16 stycken 100 gram-kakor och blir en exemplarisk gåva att ge bort till födelsedagsbarnet eller varför inte till dig själv?

 • Mått: 70 x 29 x 4 cm
 • Innehåller: 16 stycken chokladkakor á 100 gram styck.
 • Smak: Marabou Mjölkchoklad
 • NOTERA att det inte är en enda stor chokladkaka som kommer!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... thomas för 5 timmar sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51805 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle