Till toppen
Startsida > Festartiklar > Dekoration > Girlanger > Girlang Snöflingor Silver Glitter
Visa större bild

Girlang Snöflingor Silver Glitter

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Gör hemmet juligare än någonsin med hjälp av denna vackra girlang med motiv av glittriga snöflingor. Vi lovar att barnen, släkten och vännerna kommer älska vad girlangen gör med julandan i hemmet! 

Girlang Snöflingor Silver Glitter är en otroligt vacker girlang med motiv av silverglittriga snöflingor som kommer passa exemplariskt till jul. Girlangens snöflingor har flera olika mönster och kommer göra sig väldigt bra på hemmets alla väggar. Girlangen hängs upp enkelt och matchar på bästa möjliga sätt gör du med några ljus eller dylikt. 

  • Mått: 300 cm lång
  • Girlangen innehåller totalt 15 snöflingor i olika mönster
  • Hängs enkelt upp på väggen
  • Passar perfekt till julen

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50006 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle