Till toppen
Startsida > Teman > Evenemang > Möhippa > Girls Night Out Frågespel
Visa större bild

Girls Night Out Frågespel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du och dina tjejkompisar ska ha årets förfest och vad vore då mer passande än ett riktigt vuxenpartyspel? Girls Night Out frågespel kommer ge er galna minnen att se tillbaka på och massvis med skratt! Frågan är bara om ni är tillräckligt modiga för att klara de spännande utmaningar som ni ställs inför? 

Girls Night Out Frågespel är ett underhållande vuxenspel med 100 olika utmaningar som måste tas fram på tjejfesten. Det är även en perfekt partyhöjare när det är dags för möhippa. Det enda ni behöver göra är att ta ett kort, läs upp vad just din utmaning är och sedan är det upp till dig om du vågar utföra uppdraget under kvällen. Let the game begin! 

Kortens text är på engelska.

Spelet är i spelkortsformat och är således väldigt smidig att ta med.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45570 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle