vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
godisburgare-1
godisburgare-2
godisburgare-3

Godisburgare Mega

69,90 kr

Har du en vän som är helt besatt av hamburgare? Köp denna "lilla" gåva till personen, säg att du köpt hämtmat och låt din vän förvånas när hamburgaren på 200 gram är 100% jordgubbssmakande godis! Denna burgare är så pass välgjord att man aldrig ser skillnad förnst en tugga är tagen!

Godisburgare Mega är en superrolig present, eller ett vanligt fredagsgodis för den sockerberoende. Denna godishamburgare är i samma storlek som en vanlig hamburgare, har en god och mastig smak av jordgubb samt att den är omöjlig att se skillnad på. Burgaren har två bröd, en ostskiva och en redig köttbit.. allt i jordgubbssmak. Mäktigt! 

Säljs styckvis och väger hela 200 gram.

Ingredienser: Socker, glukossirap, vatten, nötköttgelatin, fukthetsbevarande medel: sorbitol, pektin, surhetsreglerande medel: äppelsyra, citronsyra, natriumcitrat, majsstärkelse, konserveringsmedel: kaliumsorbat; aromer, färgämnen: E129, E171, E133, E110, E102, E160a, E150a. Kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentrationsförmåga. Obs! Endast text på engelska på förpackningen. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 48352-1

Näringsdeklaration

Omdömen

2

Frågor & svar

0

Taggar