Till toppen
Visa större bild

Gotisk Nunna Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 18
selected_index: 0
599 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Under dagtid ser hon ut som vilken vanlig nunna som helst. Men nattetid, det är då det händer... Då ser den snälla nunnan ut såhär! Totalt redo för en helkväll på krogen!

Gotisk Nunna Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en svart klänning med vitt parti framtill med läcker, svart snörning hela vägen.
På klänningen finns svarta och breda axelband med silverspännen, samt matchande bälten med spännen på vardera sida vid höftparti som gör den extra snygg.
Ingår gör även en stor och vit krage och en svart nunnaslöja i skinnimitation med vit trim vid pannan.

Handskar och strumpbyxor ingår ej.

  • Finns i storlek: X-Small, Small/Medium och Medium/Large
  • Inkluderar: Klänning, vit krage och nunnaslöja
  • Material: 100% polyester

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39463 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle