Till toppen
Visa större bild

Grooming Kreditkortsverktyg

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du en händig karl i huset som gillar att fixa och trixa med det mesta? Ibland finns inte alltid verktygen till hands, och då kan det väl vara bra att ha en liten kreditkortsformad plastbit i plånboken? Aha, varför då tänker du.. och det ska vi förklara för dig! Denna lilla rackare kan dyrka upp lås, skruva upp skruvar, kamma din bena rak och fin, styla skägget och sååå mycket mer! Vi vill kalla den för "livsförenklaren 1000!"

Grooming Kreditkortsverktyg är en rolig present att ge bort till den händige. Med detta kreditkortsformade plaststycke kan den händige skruva, kamma skägg och hår, mäta saker och så mycket han vill! En superrolig present eller julklapp!

Information om Grooming Kreditkortsverktyg:
  • Pocket size-formad (kreditkort)
  • Verktyg inkluderade: Kam, nagelfil, flasköppnare, 2x skruvmejslar, brevöppnare och skäggstylare.
  • Perfekt fars dag-present eller julklapp
  • Mått: ca 9x6 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48404 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle